Trening høsten 2017

Har prøvd det før og prøver igjen. Det å gå ned i vekt og legge om livsstilen er ikke enkelt, men vi får prøve oss litt utover høsten. Startvekten er 21.09.2017 – 137,7 kg – Mål 31.12,2017 -127 kg

Tirsdag 10.10.2017
Tirsdagen startet med en tur til Kiropraktor i Porsgrunn og informasjonen jeg fikk var ikke positiv. Muskulaturen i nakken og skuldrene var stein hard. Han fikk knekt litt og brukt et massasje apparat noe som skulle hjelpe noe, men det virket ikke som om det skulle ha noen varig  virkning. Utover dagen ble jeg trøtt og lite opplagt, men etter hvert bestemte jeg meg å dra ned på judotrening uansett, og kanskje ta det litt roligere. Det ble tilsammen 11 stk på trening inkl Aarsvold. 6 voksne, 4 barn pluss trener. 2 nye, en voksen og et barn. Vi hadde en felles oppvarming og merket fort at jeg var stiv som en stokk. Etter hvert jobbet vi med Gokyoen første 3 kast.

Det ble en fin trening for meg og det virket som om de andre koste seg også.

Torsdag 5.10.2017
På grunn av høstferie hadde Kick høstferie, så da tenkte jeg at judotrening var greia i dag. Jeg sendte meldinger rundt for å få med mest mulig utøvere på matta. Tross høstferie ble vi en liten gjeng som Andreas Aarsvold styrte gjennom treningen. Etter en oppvarming med mye rotasjoner og koordinasjon var vi klare for teknikktrening i Ne-Wasa. Det er ikke lett å bli «gammel» og stiv, men håper at dette bedrer seg etter hvert. Etter hvert ble det Ne-Wasa randori og tilslutt tashi waza randori (noe jeg ikke ble med på). Ble som vanlig jævlig sliten men på en god måte.

Tirsdag 3.10.2017
Til denne treningen hadde jeg sendt ut meldinger og ringt for å få med flest mulig utøvere på matta. Andreas Aarsvold som trener er alltid bra og vi gikk igjennom Utch-Mata teknikker. Kamil kom på trening som var kjempehyggelig. Tony kom fra Porsgrunn. Han hadde ikke vært på matta på mange måneder så han storkoste seg. Vi hadde en kanontrening men hadde håpet at det kom noen flere på matta.

Tirsdag 26.9.2017
Første judotrening på 18 måneder ble i gjennomført i Larvik Judoklubb med Aarsvold som trener.
Man skjønte raskt at man ikke blir yngre med årene og at jeg er i dårlig form og stiv.
Veldig morsomt at Brage, Mats, AJ og Jonas var med. Etter oppvarmingen følte jeg at pulsen var rimelig høy.
Det ble en trening som passet meg godt med innganger, teknikktrening og kombinasjoner/motkast på O Soto Gari.
Det ble også vist et nytt grep/kontrering i ne-wasa. Til slutt ble det litt ne-wasa randori kamper.
SLITEN er et godt uttrykk her. Jeg regnet meg å bli veldig støl, men var ikke så ille dagen derpå selv om jeg føler med ganske så sliten i kroppen.

Dette gav jo mersmak og kommer tilbake neste tirsdag.

Lørdag 23.09.2017

Vekta var i 136;4 kg som er en liten nedgang fra i går. Lørdagen startet sløvt med å sove lenge. Etterhvert ble det litt rydding i huset og en liten tur ut. På ettermiddagen hentet Brage og jeg, Mats hjemme og kjørte til China City for middag. Etter middagen gikk turen hjem til Andreas for å hilse på han og guttungen. Det ble seine kvelden før jeg gikk til sengs.

Fredag 22.09.2017
I dag hadde vekta gått ned til 136,6 kg som er ganske bra, men mest sannsynlig bare et veskefall.
I dag ble det en god formiddagstur på over 5000 skritt. Har drukket bra med vann, men er sugen på noe godt hele tiden. Resten av dagen tilbragte jeg hjemme. Fikk jobbet endel med mitt musikk, film register. Nok en dag uten Cola og sukker er bra. Skritttelleren stoppet på ca 5300 skritt, noen som var mitt mål for dagen.

21.09.2017
Vekta i dag sto på 137,7 kg som er altfor mye. Skremmende at skritttelleren står på 2500 skitt. Dette må økes til det dobbelte i morgen og etterhvert til det 4 dobbelte. Dagen i morgen vil vise seg om jeg klarer og starte å røre mer på meg igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *