Dag 2 Lyon tur søndag 18.3.2018

Dagen startet tydelig med frokost på hotellet. Vi tok en taxi til Gardermoen og fikk enkelt og greit sjekket oss inn og tok oss raskt gjennom sikkerhetskontrollen.Vi visste vi hadde knapt med tid i München. Flyet hadde opprinnelig takeoff kl 11.35. Så vi ble litt nervøse når de flyttet gate på andre siden av Gardermoen og utsatte flyvningen til kl. 11.55. Vi satte oss inn i flyet Lufthansa Airpus A320-200 og takeoff ble kl 12.17.Det ble en fin og rolig tur mot München som tok ca 2 timer.

Utenfor flyet ble vi møtt av en Tysker som tok oss i bil til den andre siden av flyplassen til et ventende fly. Turen gikk da videre til Lyon med Air  Dolomiti Embraer 195 flymaskin. Vi landet i Lyon 16.20 og ble stående lenge og vente på Henning sin bagasje som aldri dukket opp, Å forklare noe på engelsk til franskmenn er ikke enkelt men vi fikk tilslutt etterlyst kofferten. Inn til hotellet som ligger inne i byen tok vi trikk som heter Rhone Express som tok oss nesten til hotelldøra.

Vi booket oss inn på Hotel  Campanile og fikk Frankrikes minste Superior rom. Etter en liten hvil på rommet gikk vi en liten runde på hoved sentralbanestasjonen for å se oss litt rundt. Etter en liten runde bestilte vi bord i hotelletes restaurant og spiste en god biff med bearnaise saus og pomefrites.

Det ble tidlig kveld på oss med tanke på dagen som kommer,