Dag 4 Lyon tur tirsdag 20.3.2018

Dagen starter i dag kl. 07.00. Vi ble henta av Mercedes mannan Hedy aka jason  Statham, som kjørte oss til EDAP hovedkvarter. I dag har vi jobbet med maintenance på Focal One. Vi har innimellom hatt små runder rundt på fabrikken og sett på produksjon av blant annet proben.  Etter kl 17.00 ble vi henta av Hedy som er utdannet bodyguard og scurity driver. I dag kjørte han oss til gamlebyen i Lyon, og cathedralen Basilika Notre-Dame de Fourvière. Vi gikk inn i cathdralen og møtte en syn vi aldri vil glemme. Hele cathedralen hadde Jomru Maria som tema og vi kunne se henne i mange fantastiske utsmykninger, Cathedralen var enormt stor og vi ble sjokket når vi gikk ned i kjelleren og fant en like stort kirkerom der.

Basilika Notre-Dame de Fourvière ligger på Fourvièrehøyden i Lyon. Kirken er oppført i romansk, nybysantinsk stil mellom 1872 og 1896. Karakteristisk er de store bysantinske korsene på kirketårnene.

Fra Fourvièrehøyden er det en enorm utsikt over store deler av storbyen Lyon. Vi gikk en flott gang sti nedover fjellet og den siste delen ned til byen bestod av 340 trapper, vi gikk igjennom koselige små gater med flere restauranter med Michelin stjerner.