Judotrening 3.12.2019

Da var det på tide å begynne å trene judo igjen. Hvis jeg skal ha mulighet til å nå mine mål med gradering i mai 2020 må jeg begynne nå. Merker at det er lenge siden jeg har trent judo nå. Kroppen verker på en god måte, mange muskler som ikke har vært i bruk på en stund. Andreas Aarsvold var trener i dag og vi var totalt 9 stk på matta i dag. I dag jobbet vi med Harai Goshi og O Guruma. Begge kastene må jeg jobbe mer med pga at jeg er stiv i muskler og ledd. Var lettere å kaste de i bevegelse. Fant ut at jeg har elendig kondisjon. Gikk Randori med Aarsvold som var som vanlig veldig snill med meg. En god første økt. Merker det er mye jeg må jobbe med, samt vekten må ned og kondisjonen bedres betraktelig hvis jeg gradering skal være mulig i mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *