Kampen mot å bli i bedre form

Ja da var vi kommet til 1. Januar 2020. Jeg må bli i bedre form og har endel ønsker for 2020. Jeg startet dette i november 2019 og har gått ned 8,5 kg allerede, men jeg er fremdeles 30 kg + fra målet mitt i 2020. Som i 2019, hadde jeg noe av de samme målene, men 2019 ble et tøft år med blant annet mistet min umistelige pappa. Målene i år er å begynne å trene judo igjen. Oppstart Pondus partiet onsdag 15.januar. Hadde håpet at jeg kan komme meg i såpass form at jeg klarer å gradere til 2. Kyu (Blått belte). Bare det å kunne ta en forlengs judorulle er et godt mål. Flere må er å ikke være så redd hele tiden. Da snakker jeg om å bli kastet på judoen, hoppe i vannet og gjøre ting med kroppen. Alt dette hadde vært lettere og gjennomføre hvis jeg hadde vært lettere, bedre form og fått igang viljen til å komme seg ut over «dørstokk mila».

2020 starter bra med en OK tur i Bøkeskogen på ca 4 km og en 2 km kveldstur. Det endte opp med totalt 12211 skitt og 7,8 km. Vekten i dag var 134,5 kg, så da er vi igang. Jeg lastet ned en app for noen dager siden som heter PAI-CONNECT og målet er å nå 100 PAI i løpet av 7 dager. Ut ifra det jeg har lest står det at det er en fordel å starte på 30 PAI i uka for så å øke til 60 og tilslutt aldri være under 100 PAI i uka. Dette er et mål som jeg må kunne klare å gjennomføre. Dagen ente opp med 14 PAI som er ganske bra.

Les mer om PAI Trening her…

Bildet er tatt fra turen i Bøkeskogen i dag. Utsiktspunktet.