Kampen fortsetter… 3.1.2020

I dag begynte dagen tidlig med en tur til tannlegen kl 08.00. Når jeg kom hjem igjen lurte jeg på om jeg skulle spise litt og så gå en tur ut. Men det ble mat og litt slappe av.. veldig dumt.. jeg sovnet. Kl.14.30 var det på tide å ta enn gåtur. Astrid hadde dratt på jobb så da ble det en tur alene. Jeg gikk først opp til Hovlandbanen, forbi Bøkeskogen, ned Kongegata og ut mellom Bølgen Kino og Sanden.

Bilde fra Sanden.. surt og kaldt..
Fra Sanden mot Tenvik
Fra Sanden mot Indre Havn

Deretter gikk turen over Indre Havn, forbi Skotta og rundt Tollerodden.

Bilde fra Tollerodden

Deretter gikk turen forbi Larvik Kirke og ned til Vadskjæret.

Utsikt fra Vadskjæret og mot Bakers, Karistranda, Glassverktunet og Marius Brygge.

Turen gikk videre over Torstrand og jeg kunne merke den kalde vinden gjennom klærne mine. Jeg valgte og gå gjennom Torstrand til Circle K og deretter til Øya. Da var det bare Elveveien igjen. Det ble en sur og kald opplevelse. Tilslutt var det kun brattbakken igjen fra Brannstasjonen og opp til Tagtvedt og hjem.

Dagen i dag ble en god dag med 16894 skritt, 11,4 km. Totalt 1491 brente kalorier og en PAI på 24. Veldig fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *