Kampen… 4.1.2020

Lørdager skal vel egentlig være foran TV med masse sportssendinger, men det blir man ikke slank av. I dag gikk turen til Lauvesetra. Vi kjørte opp til Rømninga og parkerte der. Dette er en tur på ca 4 km hver veg. I dag fikk jeg selskap av min gode venn Ståle og hans kone Lilly. Siden det virket glatt på vegen opp mot Lauvesetra valgt Ståle at vi skulle gå igjennom skogen. Det ble noe mer utfordrende for meg, men det er jo bra at jeg får opp pulsen, samtidig som ulendt terreng er bra for ankler, bein og hofter. Oppe på Lauvesetra tok vi oss en liten pause å spise julekake og drakk vann. Mens vi gikk oppover var det bra temperatur, men ved å sitte stille over en liten stund begynte kulden og krype seg på. Vi valgte å gå vegen nedover fra Lauvesetra. Vegen var ikke så glatt som jeg trodde, men det var langt fra bart. Noen partier var det glatt.

Lilly, Ståle og jeg ute i kulden på veg nedover igjen.

Turen fortsatte ned til Rømninga der bilen sto. Det var en fin tur passe langere på 8 km med nydelig vær, selv om det ble litt kaldt etterhvert. i dag ble det 15358 skritt og 9,5 km. 1277 kalorier brent og turen tok nesten 2 timer totalt. Ble meget imponert med en PAI på 38 i dag. På kun 4 dager har jeg klart ukesmålet på 100 i PAI på 7 dager. Da er det bare å stå på videre for å komme i bedre form og klare mine ønskemål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *