Kampen… 5.1.2020

Kampens første mål er oppnådd. Er litt stolt av meg selv nå. 10,2 kg ned i vekt. Da er 1/4 av målet unnagjort. Regner med at det blir vanskeligere nå, men jeg gir meg ikke. I dag er det kaldt ute og et lite hvit dekke på bakken. Det er vanskelig å gå ut i dag, men har ingen valg hvis kampen skal fortsette. I dag ble det flere korte turer istedenfor en lang. Første turen i dag ble på drøye 4 km. Den andre ca 2,5 km og det siste på 1,5 km. Kroppen føles sliten ut i dag., men klarte mine mål i dag også med god margin.
I dag ble det 14624 skritt, 9,8 km gange og 1369 brente kalorier.
Når jeg går alene som i dag er det mye vanskeligere å få veldig høy puls over lengre tid noe som resulterer i noe lavere PAI.. Allikevel ble PAI verdien i dag på 22.
Selv om det har vært en tung dag fysisk og psykisk så jeg jeg fornøyd med dagsmålet.

I dag fikk jeg til og med vært en tur i Boligmappa Arena og sett Larvik Håndballklubb slå Ålgård. Det var en spennende kamp som Larvik jentene tilslutt vant.

i morgen skal gutta tilbake på skolen og jeg håper uke 2 starter likebra som uke 1 sluttet. Håper jeg kan komme igang med litt vekttrening igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *