Kampen…6.1.2020

Dagen i dag startet veldig bra, men endte veldig dårlig. Våknet og følte meg i fin form og var veldig klar for å nå mine daglige mål. Dagen startet med en god og slitsom gåtur på ca 4,5 km med mange oppoverbakker. Turen med Astrid gikk veldig bra og PAI endte på 11 med mye høy intensitet. Vi gikk ned brattbakken fra oss og ned til brannstasjonen. Langs Lågen oppover..

Etterhvert kom vi over Elveveien og opp forbi Nanset Kirke og opp til Coop. Der ble det en liten pause for å kunne handle inn litt mat til kvelden. Deretter gikk turen hjem. Vi var hjemme litt før kl 14:00. Et par timer etterpå skulle jeg hjelpe Trym og hente hans motorsykkel på Speed Motorsenter og på veien til bilen vrikket jeg foten igjen i et lite hull i bakken. Jævlig idiotisk av meg og ikke se meg for. Dette resulterte i at smerten hylte i beinet, ankelen ble blå og hoven. Ikke særlig god å gå med.

Jeg kan ikke si jeg var veldig blid og at jeg følte at dette var ikke fortjent nå som året hadde startet så bra med tanke på trim og vektkontroll. Utover kvelden var jeg så aktiv jeg kunne for å holde meg i bevegelse. Vet ikke om dette var så smart.

Dagen ble allikevel helt ok med tanke på det å røre seg. Jeg endte på 10.054 skritt, 6,5 km og 1074 kalorier i minus. PAI på 11 var litt lite, men bedre enn ingenting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *