Anne Lindmo Show

Onsdag 29.1.2020 hadde Astrid og jeg spandert på svigermor en tur til Oslo for å se på et opptak av Anne Lindmo Show på NRK Marienlyst. Egentlig hadde vi gitt showet i julegave, men i dag var dagen for Oslotur. Vi reiste hjemmefra i god til for ikke å bli for seint til showet. Turen innover gikk veldig bra, lite trafikk. Vi hadde god tid så vi satte fra oss bilen og gikk en tur ned til Majorstua sentrum. Der satte vi oss på en Kafe/baker og ventet på at showet skulle begynne. Oppmøte var kl. 16:40 så vi hadde god tid.

Inne i foajeen var det en kaos med folk, og veldig lite system eller kontroll fra NRK sin side. Etter en liten stund kom vi oss inn i studiet og vi havnet lengst bakerst.
Det tok lang tid før selve opptaket startet, men vi ble underholdt av en morsom mann som forklarte prosedyren og hva som skulle skje under opptaket. Når Anne Lindmo startet kunne vi se at hun var avslappet, komisk og veldig profesjonell. Kvelden startet med 2 unge nye regjeringspolitikere og statsråder. Etter 10 minutter kom Harald Eia inn og pratet om sitt nye program, som handlet om hva som er typisk Norsk. Deretter kom det inn et ektepar som begge var hjerneforskere og hadde gjort banebrytende forskning på demens. Tilslutt ble kvelden avsluttet med musikk fra rockebandet Brant fra Lørenskog. Kan ikke si at den musikken falt meg i smak, men gutta var unge og hadde blitt nominert til spillemannspriser, 2 stk. Etter ca 3 timer avsluttet NRK showet og det var interessant og se hvordan de lagde slike talkshow.

Etter showet gikk turen hjemover. Vi stoppet en rask tur innom IKEA for en matbit og Astrid handlet litt lys og noe annet småtterier. Vi var hjemme ca 22:30. Takker Astrid og svigermor for en koselig dag.