Uke 8 – 2020

Mandag 17.02.2020
Mandagen starter med trening av bryst og triceps sammen med Mats på Roars Gym. Treningen går bra, sliter litt på enkelte øvelser på brystet ellers fornøyd.
Mats og jeg tok en tur ned til Indre Havn og så på været og det var så høyvann og store bølger at vannet rant inn over land.

Jeg går til og fra judotrening i dag. Mats og jeg holder en 2 timers judoøkt med spredte aldere og størrelser. 4 utøvere trener på Kata og resten (nybegynnere) trener på holdegrep, frigjøringer, kvelninger og armbend. Det ble en fin økt for alle oppmøtte. Dagen ender med 1160 færre kalorier, 70 treningsminutter, og nesten 10.000 skritt. Brukte ikke pulsklokken under judoøkten.

Tirsdag 18.02.2020
Tirsdagen starter med trening av bein på Roars Gym. Er alene på treningen i dag og kjører så hardt at jeg er svimmel, under og etter trening. Etterpå kjører jeg meg en tur opp i Bøkeskogen og går en 3 km tur i det fine været. Det blir en bra dag med 1413 kalorier mindre og 77 treningstimer og nesten 10.000 skritt. Veldig fornøyd med dagen.

Onsdag 19.02.2020.
Treningsfri dag fra Roars Gym så da blir det en god gåtur. Turen i dag gikk hjemmefra til Bøkeskogen og en god runde på 8 km sammen med en kammerat som heter Ståle. Det var vært nydelig vær med rundt 10 grader og sol i hele dag. Dagen i dag endte veldig bra med 11,3 km og 17418 skritt. Totalt brent 14270 kalorier. Vekt i kveld 131,3 kg. Veldig fornøyd.

Bilde tatt i ved Farris

Torsdag 20.02.2020.
Dagen starter med trening hos Roars Gym. Siden min treningspartner ikke kunne være med trente jeg alene i dag. I dag var det nakke, skuldre og triceps som skulle trenes. Treningen gikk veldig bra, men jeg føler jeg neste uke kan øke litt på vektene. Etter vekstretningen ble det ca 20 minutter på mølla. Torsdagen endte OK med minus 107 kcal,59 treningsminutter og litt over 7000 skitt. En OK dag.

Fredag 21.02.2002.
I dag møtte jeg 4 judoutøvere fra Sandefjord kl 09,00 som skulle trene kast og Kata. Etter over 3 timer kan jeg si at jeg har lært mye nytt og en ny måte å tenke judo på takket være Garry. Etter judoen reiste jeg hjem sliten selv om jeg burde vært på Roars Gym. Jeg får ta rygg-Økta på lørdag. Utover kvelden gikk jeg en god tur og endte opp med over 10.000 skitt i dag. Veldig fornøyd selv om kroppen ikke spilte helt på lag i dag.

Lørdag 22.02.2020.
Lørdagen ble en hjemmedag foran TV. Været var ok så da ble det en god gåtur på nesten 4 km i Bøkeskogen på sen ettermiddagen sammen med Astrid. Siden jeg har satt meg visse mål i løpet av dagene/ukene ble det tilslutt 10.803 skritt og over 7 km gange totalt. Jeg sved av over 1000 kcal ekstra så det ble bra.

Bilde tatt i mørket i Bøkeskogen

Søndag 23.02.2020.
Søndagen våknet jeg tidlig til nydelig vær så jeg bestemte meg for å ta en god gåtur i dag. Turen gikk hjemmefra til Månejordet gjennom Bøkeskogen og hjem via Håkonsgate. Med litt omveier ble det en tur på 7 km. Totalt på søndagen ble det 13771 skitt og 9,5 km gange. Sammendrag fra uken klarete jeg mine mål hver dag og dermed ble det en god uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *