Uke 9 – 2020

Mandag 24.02.2020
Uken startet tidlig med treningsøkt på Roars Gym. I dag bar det bryst og biceps trening sammen med Astrid. Følte at treningen gikk veldig bra i dag. Fikk trent så bra at musklene gjør vondt. Veldig fornøyd.
Brage hadde et skoleprosjekt med en tur til Salsås med grilling av pinnebrød og kylling med tilbehør. Vi reiste ut sammen med Astrid og ei klassevenninne av Brage, Selma kl.14:50. Turen opp til Salsås gikk ok selv om det er rett opp ca. 500 meter. Vel oppe grillet vi pinnebrød og kylling. Etter en times tid på Salsås gikk vi langrunden ned igjen. Dette ble en god tur med til tider høy puls. Alle målene ble nådd i dag også.

Fra Salsås retning Stavern
Fra Salsås retning Langesund

Tirsdag 25.02.2020
Tung dag å stå opp. Bestemte meg for å ha en hviledag i dag. Sliten i kroppen. Koselig å stå opp til litt hvit på bakken i dag. Behandling hos Reflexolog Hege Ask kl 13:00. Judotrening kl. 19:00 – 20:30 med Roar Christiansen som trener. Etter en god oppvarming delte Roar gruppa i to slik at jeg fikk ansvaret for nybegynnerne. Mot slutten av treningen kastet Roar meg på matta og på tjukkas. Det var ikke så skummelt som jeg tenkte, men det kommer til å ta tid før jeg kan roe meg ned og ta det helt naturlig. Utover kvelden hjemme ble det en ca 20 minutters gåtur før leggetid.

Onsdag 26.02.2020
Startet dagen med en 50 minutters trening hos Roars Gym sammen med Astrid. I dag trente vi rygg som jeg synes gikk ganske så bra. Judotrening kl. 18:00

Torsdag 27.02.2020
Starter dagen med skuldertrening hos Roars Gym.
Bortekamp Fram G16 vs Stag på Stagbanen, Stavern kl. 20:00

Fredag 28.02.2020
Reise til judoleir i Borlänge, Sverige. Avreise kl. 08:00 (52 mil i bil). Vel fremme fikk vi hilst på judofolket, booket oss inn på hotellet og trent en økt judo med Tommy Macias. På kvelden ble det en tur ut med alle 11 og spise pizza/pasta retter.

Lørdag 29.02.2020
Treningsleir Borlänge, Sverige. Dagen startet tidlig kl 07:30 med frokost på hotellet. Første judoøkt var kl 09:30 og deretter gikk det slag i slag utover dagen. Det ble til slutt 3 judoøkter og istedenfor å gå Ne-Wasa Open ble jeg tatt ut til å dømme. På kvelden ble det badeland med masse kos og boblebad. Vi måtte ut tidlig fordi noen hadde kastet glass i bassenget som hadde knust. Etter badeland ble det en tur tilbake til hotellet og etterpå gikk judogjengen fra Larvik ut for å spise. Det ble sein kveld på meg i dag.

En stor judogjeng på treningsleir
Larviksgjengen

Søndag 01.03.2020
Hjemreise fra Borlänge, Sverige startet kl. 15:30. Det hadde snødd hele dagen og nå hadde det begynt å regne og 0 grader. Det ble som å kjøre på is i 3 timer. Veldig slitsomt. Vi hadde vår første stopp i Karlstad der det ble en stopp på Pizzahut. Deretter gikk turen hjemover. Vel hjemme begynte jeg å skjelve og fryse og utover kvelden og natten herjet feberen i kroppen.