Uke 15 – 2020

Mandag 6.4.2020
Påskeferieuken starter. Vekten går sakte men sikkert nedover selv om det ikke går så raskt som ønsket. Det var en nydelig dag i Larvik i dag så Astrid og jeg tok en gåtur på stolpejakt i Larvik Sentrum. Vi gikk ned til byen, fant alle stolpene der, så gikk turen igjennom Bøkeskogen før den endte hjemme. Dette ble en tur på 8,6 km. Dagen ente med 10,6 km, 16003 skritt. Fornøyd med det.

Tirsdag 7.4.2020
Denne dagen fortsatte vi med stolpejakten på indrehavn, Hammerdalen, opp Kongegaten og inn i Bøkeskogen. Der ble det en kaffepause før turen gikk videre hjemover. Det ble en bra dag med tur på 9,3 km. Dagen i dag endte med 10,6 km og 16001 skritt.

Onsdag 8.4.2020
Dagen fortsetter med Stolpejakt i Bøkeskogen. Turen går fra Bøkeskogen til Kilen og derfra til Farris Naturskole. Turen videre går igjennom Bøkeskogen før den ender ved bilen igjen. Dette blir en tur på 7,5 km. Utover kvelden går Astrid og jeg en tur på Tagtvedt på nesten 2 km. Dagen i dag ender på 11,7 km og 19010 skritt. En bra dag.

Torsdag 9.4.2020 (Skjærtorsdag)
Dagen starter bra med at vekten viser 123,8 kg. Dvs en vektreduksjon på 20,2 kg. Storfornøyd med det. I dag ble det 2 lange turer. Den første gikk jeg alene rundt i Larvik og endte opp i Bøkeskogen der jeg tok de siste 2 stolpene i selve skogen. Det ble en tur på 7,3 km. Utover ettermiddagen ble Astrid med på en 6 km tur for å ta de siste stolpene i Larvik. Det ble mye klatring i fjell og skog, men etter lang tid fikk vi oppleve både nydelig utsikt, mange steder vi ikke har vært før og mye svette før vi kom hjem. Dette ble en bra tur. Dagen endte med 21.768 skritt og 14,4 km

Fredag 10.4.2020 (Langfredag)
Formiddagen i dag har vi tatt stille og rolig for å lade opp til tur. Astrid hadde hjemmekontor så vi bestemte oss for en ettermiddagstur. I dag gikk vi på Stolpejakt fra Minnehallen og rundt Rakke. Det ble en kjempefin tur på snaue 1 mil. Totalt på fredagen ble det 11,5 km og 17970 skritt. Veldig fornøyd med det. Slitne etter en lang dag kjørte vi innom Peppes på Fritzøe og tok med oss pizza hjem. Dette satte gutta pris på. Mens vi spiste pizza så vi på Indiana Jones på TV.

Lørdag 11.4.2020 (Påskeaften)
I dag var det meldt elendig vær så jeg bestemte meg for å ta en hviledag. Tenkte kroppen hadde godt av en hviledag. Allikevel måtte jeg gå en tur på butikken å kjøpe brød så jeg bestemte meg at da kunne jeg gå en runde, runden endte på nesten 4 km. Siden det var hviledag og regnvær var jeg heller aktiv hjemme. Vi lagde en god biffmiddag og alle 4 var nede å spiste sammen. På slutten av dagen viste det seg at det ble 7,9 km og 12167 skritt.

Søndag 12.4.2020
I dag er det bedre vær