Uke 18 – 2020

Mandag 20.4.2020 I dag hadde Astrid og jeg en koselig tur rundt halve Larvik. Over Torstrand og så på Brage hadde sitt første bad, over indre havn og opp gjennom byen. Vi gikk gjennom Bøkeskogen og tok veien hjem over Hovland. Dette ble en tur på 8 km. Vel hjemme ble det mye avslapping med litt gåing i gata. Dagen endte med 15.066 skritt og 10 km.

Bilde tatt på en Pitstop på Hungry Hart i Sentrum

Tirsdag 21.4.2020
I dag startet jeg dagen sammen med Dag Leslie som Caddy på Golf Banen. Det blir som vanlig mye gåing, men dessverre uten særlig tempo, men en god start på dagen. Ettter litt avslapping hjemme ble det litt forballtrening med Brage på Fram
før jeg avsluttet dagen med en liten rusletur sammen med Jan Egil. Til slutt endte dagen med 21198 skritt og 13 km. Veldig fornøyd med det.

11 Hullet på Larvik Golfbane
Fra fotballtrening på Fram

Onsdag 22.4.2020
Dagen i dag startet med time hos Reflexolog Hege Ask. Nå er det lenge siden sist jeg hadde behandling så det var greit å begynne igjen. Dagen fortsatte med å slappe av etter behandling, samt at vi hadde fantastisk flott vær. sol fra skyfri himmel. I 18 tiden kjørte Astrid og jeg opp i Bøkeskogen og gikk vår daglige runde. Denne kvelden la vi inn noen små jogginger, ikke lange men en begynnelse, samt at vii gikk bakkene raskere enn vanlig. I dag gikk vi turen 7 min raskere enn vi pleier. Etter Bøkeskogen var jeg med Brage på fotballtrening på Fram. Der prøvde jeg å være så aktiv som mulig med små joggeturer over kortsiden på banen samt jobbing med ball og få øvelser. Dette resulterte i 16.722 skritt og 11,9 km.

Torsdag 23.4.2020
Det har vært veldig vanskelig å komme seg under 123 kg i mange år. Har liksom stoppet på 123 +++ og ikke kommet videre. Det virker som om dette er en trivselsvekt, men i dag tippet jeg rett under 122,8. Det er jeg fornøyd med. Da er det bare å stå på videre

Fredag 24.4.2020

Lørdag 25.4.2020

Søndag 26.4.2020