Søndag 22.11.2020

Turen i dag gikk hjemmefra sammen med Gry Eirin, ned Burman, Elveveien ned til Revestien og helt ut ved Revet. I dag var det mye «natur» med store bølger som slo havet innover land.

Revet Larvik

Deretter gikk turen over Torstrand og opp Frankendalsveien. Jeg slapp av Gry Eirin hjemme og fortsatte opp til Hovland og deretter hjem. Dette ble en tur på ca. 1 mil. Hadde jeg gått alene i dag hadde det blitt noe lenger, men er fornøyd med det. Totalt i løpet av dagen ble det 11,3 km og 16.635 skritt. Turen i dag ble på 2 timer og med en snitt på over 12 min pr, km. Siste km alene gikk jeg på 10.03 alene. På grunn av lav hastighet på turen ble det kun gjennomsnitt på 114 pulsslag pr. minutt.

Selv om det er slutten på november var det nydelig vær og det var mange mennesker ut å gikk i dag. Det var lite vind og det ser ut som om snøen lar vente på seg.