Trener: Fillip Heining
Lagleder: Asgeir Skaanes

05.03.2020 – Treningskamp – Runar

Torsdagen spiller vi G16 9’er eller 7’er borte mot Runar kl. 18:00

27.02.2020 – Treningskamp – Stag

Torsdag spiller G16 7’er treningskamp borte mot Stag på Stagbanen kl 20:00

25.1.2020 – Meny Arena Cup 2020

Vi startet lørdagen fra Larvik til Ramnes kl 13:00. Vel framme fikk vi en fin garderobe og startet planleggingen av første kamp mot Gullhaug.

Gullhaug vs Fram (4-2)
Kampen startet 14:45 og Brage startet med å score mål allerede etter 15 sekunder. Det så lovende ut og her tenkte vi at det ville bli en lett seier, men det ble det ikke. Etter 12 minutter satte Gullhaug ballen i mål. Kun 2 minutter etter sendte Kacper, vår målvakt et utspill rett i mål. Etter det skjedde mye rart. Jeg pleier å si at dommeren Dømmer, men dette var tragisk dømming. De som satt på tribunen hylet og skrek om frispark for Fram. Vår målvakt ble ved gjentatte ganger overfalt og ved frispark sto Gullhaug spillerne foran målvakten og dyttet han inn i mål og slo han med albuene i magen. Dette så ikke dommeren og dømte da selvsagt ikke. Kampen endte med tap for Fram med 4-2 mot et lag vi spilte jevnt med. Fail play ble iallefall ikke vist fra Gullhaug sine spillere dessverre.

Stag vs Fram (9-1)
Kamp 2 var mot Stags førstelag. Allerede 30 sekunder ledet Stag og målene rant inn jevnt og trutt. Etter 9 minutter scoret Brage et vakkert må fra vår banehalvdel og pyntet litt på resultatet. Etter 22 minutter ble stillingen 9-1. Stag var et bedre lag på alle aspekter. De var raskere, sterkere, hadde mye bedre ballkontroll og samarbeid. Dette ble en velfortjent seier til Stag.

Nøtterøy vs Fram (2-2)
Siste kampen mot Nøtterøy barn en kamp vi måtte vinne for å kunne gå videre i cupen.
Nok en gang fikk vi mål mot oss allerede etter 1 minutt. Gutta gav ikke opp og ville vinne denne kampen og allerede etter 2 minutter scorer Abdul et vakkert mål. Dette ble en slitekamp mot en jevngodt lag. Etter 12 minuttet scoret Nøtterøy igjen, men vi gav ikke opp og Qusai scoret etter 17 minutter. Denne kampen kunne fint gått begge veier men endte tilslutt opp med 2-2. Det var en helt ok resultat selv om vi måtte en en seier for å gå videre.

Cupens beste spiller for Fram ble utvilsomt Kacper som reddet mange mål og viste stor styrke som keeper.
Brage fikk flest mål, 2 stk.