Judodømming

Norgescup Judo i Fredrikstad

Fredag 29. september dro jeg til Fredrikstad for å delta i dommerseminar og dømme i Norgescup.
Fredagskvelden hadde vi seminar der vi gikk igjennom nye regler, og tok opp viktige hendelser og diskuterte løsninger og holdninger. Det ble en lærerik kveld.

Lørdagen startet tidlig med kampstart kl. 10.00. Vi startet med barnestevne og etter kl 12:00 startet det offisielle Norgescupstevne. Dagen ble avsluttet ca kl. 15:30. Det ble et bra stevne med masse bra judo og mye god dømming.

Søndagen startet med dommerseminar kl 09:30 der vi så videre på nye regler og gikk igjennom en rekke videoklipp. Det ble mange gode diskusjoner og selv om vi alle ikke var helt enige fikk alle nye kunnskaper og mer erfaring. Det ble en god helg som gav meg flere utfordringer og mange gode løsninger.

Neste dømming blir Østlandscup i Asker og 830-Cup, Norgescup på Kongsberg.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *